Влітку 2019 сімейне подружжя IT спеціалістів звернулися до нас з проханням розробити інтер’єр їх новенької квартири біля Голосіївського парку. Цікавий факт: ми раніше вже працювали з таким самим плануванням на іншому поверсі. Але, як завжди буває в подібних випадках, розроблені простори відрізняються один від одного, хоча і мають деякі спільні риси

Кожен клієнт, який звертається до нашої студії гарантовано отримує унікальний проєкт. Планувальне рішення має відповідати запитам окремої сім’ї, їх особливим стандартам затишку та комфорту. Ми адаптували стіни від забудовника під потреби замовників. Звели демонтажні роботи до мінімума. Об’єднали кухню з лоджією, та заново збудували стіну між санвузлами з ГКЛ, щоб мати змогу використати в проєкті два консольних унітаза. 

Кольорова гама обиралася методом виключення. Блакитні та бірюзові відтінки поєднані з переважно білими тонами оздоблення, створили легку атмосферу. Ми ретельно шукали кожен прінт, приділяли значну увагу масштабу та інтенсивності малюнку на шпалерах та текстилі. Ніякого контрасту, лише нюансне відношення матеріалів та фактур одне до одного. Тільки дитяча кімната наслідувала бунтарский дух своєї юної власниці.  

Дизайн і візуалізація: Альона Яворська, Євгенія Гавриленко

Керівник проекту: Альона Яворська