Історія цього проекту починалася на затишній кухні в компанії близьких друзів. Виявилося, що вони очікують свое мешкання у ще не зданій новобудівлі. За пів року до строку введення будинку в експлуатацію ми почали працювати над проектом.  Всі клієнти нашої студії є особливими людьми. Але у кожної окремої пари свої побажання та думки про найпривабливішу оселю саме для них. Наши друзі мали досить довгий час з моменту купівлі домівки до початку ремонтно-будівних робіт. За цей період вони встигли придумати майже все. Розташування основних зон, деталі інтер’єрів. кольорову гамму. Такого повного техничного завдання від замовників наша студія ще не отримувала! Але все одно, наші дизайнери мали купу роботи, щоб усі думки та побажання замовників розташувати на площі квартири. Ми узгоджували усі технічні властивості, та впроваджували єдність інтер’єру від помешкання до помешкання.

На разі ми маємо чудовий результат залагодженої командної роботи між клієнтом та працівниками студії. Оздоблення одних приміщень плавно перетікає в інші. Єдине покриття підлоги додає єдності і зібраності. Кольорові акценти в холодній синьо-бірюзовій гамі наповнюють мешкання морскою тематикою, яка дуже близька нашим замовникам. Дух подорожей та авантюризму реалізований за рахунок індивідуальних розписів стін. Елементи художнього мистецтва говорять про чуткий витончений смак клієнтів.

Дизайн:  Альона Яворська

Візуалізація: Альона Яворська, Євгенія Гавриленко

 

 

Please follow and like us: