Історія цього проекту почалася досить не типово. Тут не клієнт шукав дизайнера, а скоріше, навпаки. Вперше зіткнувшись з плануванням від забудовника, дизайнер загорілася ідеєю перепланування. Основна ідея полягала в багаторівневості. Висота стель понад 3 метрів дозволили підняти спальну зону, а простір під нею використати як велику зону зберігання. Частково задіяна під кухонні секції, частково під комодні ящики. Також, на вимогу клієнта, було виділено додаткове спальне місце, окреме від хазяйського. Конфігурація кухні не дозволяла поставити стаціонарний обідній стіл. На допомогу прийшла ідея з мобільною консоллю, що ховаються під основну столешню кухні. А складні стільці забираються на стіни. У цій квартирі, кожен сантиметр площі потрібно було задіяти, для комфортного проживання двох чоловік.

Стилістичний напрям було вибрано з метою економії бюджету, а також білі стіни наповнюють приміщення повітрям. Затишок створюють текстильні елементи, а “лікарняні” білі стіни розбавлені композиціями з фотографій і малюнків.

Дизайн і візуалізація: Альона Кардаш

Please follow and like us: