Простір та перфекціонізм – гасло цього сучасного інтер’єру.

Клієнти  у цьому проекті поставили перед працівниками студії DS MERGE  досить незвичайну задачу перепланування.

Квартира у якій ми працювали над дизайном має велику площу, розташована на першому поверсі затишного будинку, у мальовничому районі Одеси. Сімейна пара, яка долучила нас до роботи, придбала своє житло вже з перплануванням і ремонтом десятирічної давності. Але яким ремонтом! Минулий власник не бракував коштів, використовував елементи інтер’єру німецького та італійського виробництва і створив сучасний простір, який актуальний досі. Але нові власники мають п’ятирічного сина. Саме цьому варіант планування open-spase, треба було змінити, відокремлюючи  приватну зону батьківської спальні та дитячої кімнати.

Ми мали залишити стилістичний напрямок минулого інтер’єру, але зробити його світлішим та ретельно продумати різні сценарії освітлення у вітальні, тому що вона лишилася прямого доступу сонячних променів.

Нам вдалося знайти оптимальне рішення для сімейної пари з дитиною, зробивши кожному члену родини свій приватний простір, та  залишивши велику площу для спільного проведення часу.

Дизайн та візуалізація: Наталя Муйдіх

Керівник проекту: Альона Кардаш

Please follow and like us: