Клієнти, які купили цю квартиру на останньому поверсі 14-поверхового будинку, переїхали до Одеси з неспокійних східних областей. Робота над проектом велася більше ніж пів року, так як за час розробки дизайнер підштовхувала своїх клієнтів “осучаснити” смакові вподобання. Ремонт робився на перспективу і повинен бути актуальним років 10. Нескінченні виправлення, переконання і походи по салонах міста з метою подивитися – помацати, привели до таких рішень, як дизайн-радіатори в вітальні, системи прихованого монтажу на шафах купе і плитка під сірий камінь у ванній. В процесі розвитку проекту було вирішено піти від гнутих секцій на кухонному гарнітурі. Колірна гамма з “колгоспно” строкатою, перетворилася в стриману і спокійну, засновану на натуральних відтінках.

Забавно було спостерігати за перетворенням клієнтів в ході роботи, а так само, спочатку нецікавий проект, перетворився в придатну роботу для портфоліо. Ось що з цього вийшло.

Дизайн і візуалізація: Альона Кардаш

Please follow and like us: