Настала черга для публікації одного дуже незвичайного та складного для нас проекту.

Замовниками на цей раз виступали наші підрядники, за роки тісної співпраці з якими, ми стали друзями. Квартира знаходиться у Львові. Проектування ми почали на весні, і тоді, маючи надзвичайне завантаження студіі, ні як не могли потрапити на обміри. Ми скористались послугами сторонніх замірників, але все одно мали приїхати до міста Лева, щоб побачити все на власні очі. І, якщо з першим поверхом оселі все було гладко і зрозуміло, то другий, мансардний рівень, має екстримально низьку стелю. Відверто кажучи, для нас такі вхідні дані стали ще тим викликом. Але, на нашу думку, нам вдалося вижати з помешкання весь його потенціал. Ми мали обирати нетипові для сучасних ремонтів рішення, детально прораховувати усі висоти, робили все можливе, щоб розширити простір.

Ми долучили до проектування усіх наших фахівців. Кожен з трьох дизайнерів студіі приймал участь у створенні затишного інтер’єру. У рамках стислого бюджету, візуалізували лише найважливіши приміщення. Але проектну частину видали на всю площу. Дизайн проект – це компроміси, і на даному прикладі, ми довели цю тезу беззаперечно.

 

Дизайн і візуалізація: Юлія Тарасюк

Проектна частна: Євгенія Гавриленко

Керівник проекту: Альона Яворська

Please follow and like us: