Поспішаємо представити вашій увазі новий проект, який став викликом для дизайнерів нашої студії. Ми дуже цінуємо, якщо в наших клієнтів є хоббі, яке займає стільки місця у їх житті, що вони згодні перенести його у власну оселю. Цього разу, молода дівчина, яка захоплюється пол денсом, мала головну умову організації свого мешкання – віддати значну площу для встановлення пілона, щоб не залишати тренування, коли вона перебуває вдома. Ми, з батьками дівчини, вигадали конструкцію з’ємного пілону, який можна було б без значних зусиль прибрати з очей. Але, водночас, конструкція мала бути надійною, і не загрожувати травмами при тренуванні.

Стилістичний напрямок був одразу окреслений, як скандинавський. Він смакував клієнтці, та нам. А також ідеально підходив до економічного ставлення до бюджету ремонта. Традиційна для північних країн кольорова гама, трохи розбавлена природними спокійними  відтінками. Колір осіннього неба, ставкової води та тепле дерево гармонійно вписалися до традиційної біло-сіро-чорної палітри.

Ми з нашими замовниками створили затишну гармонійну оселю, не перевантажену дрібними деталями, з охайно підібраним декором та елементами меблів.

Дизайн і візуалізація: Юлія Тарасюк

Керівник проекту: Альона Яворська

Please follow and like us: