Цього разу до нас в студію звернувся молодий хлопець, з проханням перепланувати свою однушку, в комфортний простір з чітко розмежовані функціональні зонами. В основу прланіровкі лягло стандартне, для такої конфігурації приміщення, рішення з відділенням спальні, у внутрішній кут квартири.

Площа дозволяла розмежувати передпокій і спальню двома спареними шафами. Так само цікаве рішення застосовано для організації технічного приміщення з бойлером і пральною машиною. Шляхом присоеденения лоджії до основної площі, була розширена вітальня.
Монохромна кольорова гамма була присутня в технічному завданні, озвученим клієнтом. Також були обмеження в бюджеті на оздоблювальні матеріали. Однак, нам вдалося зробити гармонійний інтер’єр, що ідеально підходить нашому чудовому клієнту.

 

Дизайн і візуалізація: Юлія Тарасюк

Керівник проекту: Альона Кардаш

 

Please follow and like us: