Перша “ластівка” нового 2019 року. Ідеальний баланс смаків клієнтів та роботи дизайнерского колектива.

Проект, зроблений нашою студією надзвичайно швидко. Усі візуалізації та інженерна частина були узгоджені за три тижні, напередодні новорічних свят та різдвяної відпустки. Інтер’єри майже не корегувалися і приймалися з першої спроби. Цей проект добре показує, що наша студія може працювати в різних стильових напрямках. І, хоча неокласичні інтер’єри все ж таки рідкість серед наших клієнтів, кожного разу ми з успіхом працюємо і в такому напрямку.

Квартира знаходиться у житловому комплексі відомого одеського забудовника. Архітектура ЖК не типова. Наша секція має форму підкови. Завдяки цьому стіни розкриваються під кутом 94 градуси. Нам було надзвичайно складно проводити навіть обміри об’єкту. По-перше, ми спочатку не мали потрібного обладнання. По-друге, замовники не мешкають в Одесі. Але злагодженість між нами та клієнтами, кур’єрськи служби доставки, шкільний курс геометрії та новенький кутомір зробили свою справу. Декілька зайвих виїздів до приміщення і нам вже не соромно за обмірний план)))

Надспокійна кольорова гамма підкреслює вишуканість інтер’єру. А акцентний сапфіровий колір стільців додає благородства та глибини простору. Панорамні вікна наповнюють оселю повітрям, яке так обожнює замовниця. Різнопланове освітлення дає змогу налаштувати різні сценарії: від приглушеного інтимного до яскравого урочистого. Фарба від Benjamin Moore утворить глибоко матову поверхню стін. А лаконічні форми сучасних меблів доводять що клієнти у тренді інтер’єрної моди.

Дизайн і візуалізація: Євгенія Гавриленко

Керівник: Альона Яворська

 

Please follow and like us: