Закінчився черговий проект в улюбленому стилістичному напрямку для нашої студії. Стриманий, суворий, він підкреслює індивідуальний смак наших замовників.

У роботу нам надійшла бетонна коробка в Голосіївському районі міста Києва. Ні рухати стіни, ні зміщувати отвори ми не мали права. Однак, не дивлячись на цей недолік панельного будинку, квартира має продумане планування, в якому, за великим рахунком, не потрібно було нічого міняти. Грамотне розтошування меблів і приладів сантехніки дозволили задіяти кожен куточок площі. На особливу увагу заслуговує виділена кімната для прання, до якої вдалося поставити пральну машину, мийку для ручного прання, електричний бойлер на 150 літрів, а так же крихітний унітаз. Цікавим рішенням обігрався вентиляційний канал в кухні. Кожен сантиметр площі має функціональне навантаження. Кабінет в майбутньому, планується переобладнати під дитячу кімнату. На візуалізації, ми показали “переїзд” столів в спальню, коли кімнату займе маленький мешканець. Кольорова гамма в даному проекті типова для скандинавських інтер’єрів. Світлі фільончати меблі, пастельні стіни. Мінімум декору. Контрасту додають темні підлогові покриття. Від люстр вирішили відмовитися зовсім, щоб не підкреслювати низькі стелі. Підвіси використовували тільки над обіднім столом і тумбами.

Дизайн і візуалізація: Юлія Тарасюк

Керівник проекту: Альона Кардаш

 

Please follow and like us: