В нас не має однозначної відповіді на питання, чи залежать наші інтер’єри від пори року, коли ми їх створюємо. Ми можемо запевнити, що звертаємося до цього прийому, під час написання опису того чи іншого мешкання, для здобуття поетичності та запобіганню сухості у викладанні.

Так само, ще раз переглянув рендери для цього поста, асоціативний  рядок привів до порівняння із липневим та серпневим врожаєм. Соковиті фарби дозрілих фруктів, переплелися із спокійними природними кольорами. Фактури піску, деревини, льону – основа цього надзвичайного проекту.

А тепер перейдемо до традиційного опису) Квартира знаходиться у багатоповерховому будинку в Києві. Планування від забудовників буле досить вдале і ми майже нічого не змінювали. Особого шарму інтер’єр вітальні здобув завдяки величезним панорамним вікнам, що створюють прозорий кут кімнати. Також, завдяки конфігурації приміщення, та меблевому зонуванню, кухня вийшла досить відокремлена. У спальні господарів ми зробили ставки на кольорові палітри із сливами та лохиною. А дитяча кімната робиться на майбутнє, універсальною, так як дітлахів в родині поки що немає.

Для нас це був не самий простий проект, були зміни і коректи по ходу проектування, але остаточним результатом усі залишилися задоволені.

 

Дизайн і візуалізація: Юлія Тарасюк

Керівник проекту: Альона Яворська

Please follow and like us: